Seleccionar página

El dia 14 de gener anàrem com tots els anys a vistar el Centre Octubre i el Muvim amb els alumnes de 4t d’ESO.

muvim1

Primer gaudírem d’una lectura dramatitzada, amb fragments d’obres teatrals sobre les relacions entre el pares i els fills que barrejaven l’humor amb el sentimentalisme. Els actors varen captar l’atenció dels alumnes posant molt d’èmfasi a l’hora d’interpretar fragments de Brecht, entre altres.

Després visitàrem les instal·lacions del Centre Octubre i ens trobàrem amb Pepa, la nostra guia per la València modernista i contemporània. Acabàrem la nostra visita al centre històric en la plaça del Miracle del Mocadoret. En cada lloc que paràvem ens llegien textos d’autors valencians.

Abans de dinar, visitàrem el Museu que hi ha a l’Ajuntament, on està l’espasa de Jaume I, el penó de la conquesta i l’escut de la ciutat. Va ser molt emotiu i molt aclaridor per als alumnes. Dinàrem i després ens endinsàrem en el MUVIM i vàrem recórrer cada indret on hi havia una exposició de la música (des d’Elvis fins a Nino Bravo o Ximo Bayo) anomenada “Icones del Pop” molt recomanable per a totes les edats. En eixir, ens pegàrem uns balls en la discoteca improvisada que hi havia al museu. Molt cansats tornàrem a Paterna.

Translate »