Seleccionar página

Els alumnes de 4t d’ESO han assistit aquest divendres, 28 d’octubre, a la seua primera assemblea d’orientació professional, tal com estava previst dins del pla d’activitats del departament d’orientació.

En aquesta assemblea ens han acompanyat 6 antics alumnes de l’escola (Irene S., Marta V., Elsa S., Yahiza M., Vicente D. i Sebastián G.)  per a explicar la seua experiència en l’elecció del seu futur professional, responent a algunes dels dubtes que han plantejat els nostres alumnes de 4t. Cadascun ha explicat la seua vivència personal i com van decidir la seua línia de futur, els errors comesos, els canvis d’elecció que van haver de realitzar i com de contents es troben actualment cursant el que els agrada.

Amb la intervenció d’aquests antics alumnes, s’ha cobert un ampli espectre de possibilitats d’elecció, ja que s’ha parlat de la modalitat de batxillerat de Ciències i Tecnologia i d’Humanitats i Ciències Socials, així com dels Cicles Formatius tant de Grau Mitjà com de Grau Superior en Administració, Telecomunicacions, Informàtica, Anatomia Patològica o Laboratori. En definitiva, han remogut internament i generat inquietuds en els nostres alumnes perquè comencen a informar-se de cara a fer una bona elecció de futur.

Gràcies per vindre i compartir amb nosaltres les vostres experiències!

Translate »