Seleccionar página

Les classes de 4t d’ESO hem estat de convivències durant els dies 29 i 30 d’octubre al Centre de La Salle de Llíria.

conv3

Eixírem a les 9.00 del matí amb el tren cap a Llíria des de l’estació de Paterna. Arribàrem a la nostra destinació sobre les 10.40, després d’un agradable passeig per Llíria i la seua horta.

Ja en el Centre La Salle, esmorzàrem i, una volta recuperades les forces, realitzàrem una dinàmica en la que treballàrem la comunicació social i el conéixer-nos a través d’una activitat plàstica mitjançant símbols i dibuixos. A continuació, férem una gymkhana molt divertida on, a més de fer competicions culturals i d’enginy, vàrem fer curses de relleus i creàrem una serp humana molt perillosa.

En acabar la gymkhana prou cansats, passàrem al menjador a dinar bona cosa.

Després de dinar, deixàrem un poc de temps lliure per acomodar-nos en les habitacions i fer un poc d’esport: futbol, bàsquet, passejada per la finca.

A continuació, ens juntàrem per fer una activitat de reflexió i oració sobre el lema d’aquest any: “Depén de mí, depenc de tu”.

A continuació, berenàrem i gaudírem d’una pel·lícula que girava al voltant de les xarxes socials. A l’acabar de sopar, tinguérem una divertida vetlada de karaoke i ball de disfresses on els alumnes ens van demostrar el ritme i l’energia que té la joventut lasal·liana.

A l’endemà, realitzarem una dinàmica per repartir el símbol del lema d’aquest any entre els nostres alumnes i visitàrem les boniques instal·lacions que té el Centre La Salle de Llíria: depuradora, molí, granja amb animalets, etc. on els alumnes es varen fer moltes fotografies amb el porc, els ànecs, la vaca, les cabretes, els cavalls…

També votaren la disfressa més impactant (hi havia vampirs, mims, pallassos, jugadores de futbol, esquelets, boxejadors, insectes, hawaianes, un Peter Pan i Campaneta, gats, animadores, etc. i van guanyar per empat dos alumnes. Ambdós tenen un premi (una entrada per a anar al cinema).

Després de dinar, ens tornàrem a Paterna feliços d’haver pogut estar tots junts aquestos dos dies i, com no, donant les gràcies per tot l’acolliment i facilitats que hem trobat de tota la gent que forma el Centre La Salle de Llíria. Gràcies per haver-nos fet sentir com si estiguérem a la nostra casa!!!

Per cert, el dimarts plovia, tal volta era per cantar tant al karaoke.

Translate »